Πατήσια: Βίαζε την κόρη της συντρόφου του εδώ και 7 χρόνια -Της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες

Πατήσια: Βίαζε την κόρη της συντρόφου του εδώ και 7 χρόνια -Της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες

Ο 56χρονος για τουλάχιστον επτά χρόνια βίαζε την 16χρονη σήμερα, κόρη της συντρόφου του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε πως ο 56χρονος ασελγούσε εις βάρος της από τα 8 της χρόνια μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022, και το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και την σύλληψή του, την βίαζε συστηματικά.

Η τελευταία φορά που το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού ήταν στις 13 Ιανουαρίου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν στις 13 Ιανουαρίου.

Δύο ημέρες αργότερα, η ανήλικη με τη μητέρα της έσπευσαν στο Τμήμα Ανηλίκων Ασφάλειας Αττικής, και παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε τα όσα βίωνε στα χέρια του 56χρονου.

Η ανήλικη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό αλλά και γυμνές φωτογραφίες, ενώ ζητούσε και από εκείνη να πράξει το ίδιο.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικών, ο 56χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή των Πατησίων και συνελήφθη. Μετά από παραγγελία του 35ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 56χρονου προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 56χρονου

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ