Πατήσια: Από το 2016 βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του ο 56χρονος -Της είχε αποσπάσει γυμνή φωτογραφία

Πατήσια: Από το 2016 βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του ο 56χρονος -Της είχε αποσπάσει γυμνή φωτογραφία

Από το 2016 και την ηλικία των 8 ετών βίαζε την κόρη της συντρόφου του ο 56χρονος που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. στα Πατήσια.

Ο 56χρονος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας χθες το πρωί, κατόπιν σχετικού εντάλματος, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο γεννηθείς στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας 56χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή των Πατησίων, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, και ακολούθως συνελήφθη.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία αυτεπάγγελτης προανάκρισης σε βάρος του συλληφθέντος, καθώς, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα, έπειτα από καταγγελία που υπεβλήθη στην Υπηρεσία στις 15/1/2024, ο 56χρονος για περίπου επτά χρόνια προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις με μια ανήλικη γεννηθείσα το 2008, ήτοι από τότε που αυτή ήταν στην ηλικία των οκτώ ετών περίπου, αλλά και κατ' εξακολούθηση μέχρι σήμερα, εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητά της αλλά και τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με την μητέρα της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχοντας αναπτύξει επικοινωνία μαζί της μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, μετά από δική του απαίτηση, η ανήλικη του απέστειλε, στο κινητό του τηλέφωνο, φωτογραφία της, που απεικονίζει γυμνό μέρος του σώματός της, κατά τρόπο που προδήλως προκαλεί γενετήσια διέγερση.

Κατόπιν παραγγελίας του 35ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 56χρονου προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ