Στο αυτόφωρο ο δημοσιογράφος -Panic Button έβαλαν στα κινητά τους σύντροφος και εν διαστάσει σύζυγος

Στο αυτόφωρο ο δημοσιογράφος -Panic Button έβαλαν στα κινητά τους σύντροφος και εν διαστάσει σύζυγος

Στο αυτόφωρο δικάζεται αυτή την ώρα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ τον οποίο κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία η επίσης δημοσιογράφος σύντροφός του.

Νωρίτερα στον δημοσιογράφο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο να δικαστεί. Αυτό σε ότι αφορά στις καταγγελόμενες απειλές που ήταν εντός αυτοφώρου γιατί ο καταγγελόμενος ξυλοδαρμός είχε προηγηθεί και για το σκέλος της υπόθεσης αυτό θα γίνει προκαταρκτική από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Ο καταγγελλόμενος ξυλοδαρμός έγινε το βράδυ της Κυριακής. Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της ΕΛ.ΑΣ., η δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της τη χαστούκισε, την έσπρωξε και την τράβηξε από τα μαλλιά.

Η κακοποίηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ από συνάδελφό της

Ακολούθως, το θύμα μετέβη στο ΚΑΤ για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διεγνώσθη με κάταγμα στο πρόσωπο.

Ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ο δημοσιογράφος φέρεται να της έστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα! Φέρεται, μάλιστα, να απείλησε την κοπέλα την οποία είχε κακοποιήσει ότι την περιμένει κάτω από το σπίτι της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τηλεφωνήματα του καταγγελλόμενου κακοποιητή συνεχίστηκαν και το βράδυ της ίδιας ημέρας, προκαλώντας φόβο στη δημοσιογράφο.

Μάλιστα, αργά το βράδυ ο καταγγελλόμενος δημοσιογράφος φέρεται να απείλησε και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δημοσιογράφος χθες επανεξετάστηκε στο ΚΑΤ και ακολούθως μετέβη το μεσημέρι στο ΑΤ Ομόνοιας, κατά πληροφορίες με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης και με τη βεβαίωση από το νοσοκομείο για κάταγμα στο πρόσωπο, όπου κατήγγειλε τον σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα δέχθηκε να εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο η εφαρμογή panic button, ενώ φέρεται να εκλήθη και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου, η οποία επίσης δέχθηκε να εγκατασταθεί η εφαρμογή στο κινητό της, αν και η ίδια δεν προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ