Πανελλήνιες 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα με τις βαθμολογίες -Πού μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα

Πανελλήνιες 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα με τις βαθμολογίες -Πού μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα

Νωρίς το πρωί, «ανέβηκε» η εφαρμογή για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών, ενώ νωρίτερα από το αναμενόμενο, κατά τις 12:40, άνοιξε η πλατφόρμα. Πλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να βλέπουν τις επιδόσεις τους.

Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στα μαθήματα των Πανελλαδικών στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης, οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες, οι οποίες περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά στοιχεία του ανά εξεταζόμενο μάθημα, αναρτώνται στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της επικράτειας.

Όσοι υποψήφιοι είχαν δηλώσει στη σχετική πλατφόρμα το κινητό τους τηλέφωνο, θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS).Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αναζήτηση πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Πανελλήνιες 2024: Ο υπολογισμός των μορίων

Επιπλέον, αναρτήθηκε και η εφαρμογή υπολογισμού μορίων:

Πανελλαδικές 2024: Υπολογίστε τα μόρια

Λήγει η προθεσμία δημιουργίας κωδικών για την υποβολή μηχανογραφικού

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, είναι η τελευταία ημέρα για τη δημιουργία κωδικών για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για όσους συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές.

Όσον αφορά τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελληνίων 2024, οι εξετάσεις για τα οποία ολοκληρώνονται σήμερα, η ανακοίνωση των βαθμολογιών αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου θα ακολουθήσει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Αναφορικά με τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ, αναμένεται να ανακοινωθούν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, όπως άλλωστε και τα ονόματα των επιτυχόντων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ