Νέες αποκαλύψεις: Ποια η σχέση της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Νέες αποκαλύψεις: Ποια η σχέση της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σύνδεση φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι μεμπτό, το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο βρίσκεται σε απόσταση 200-300 μέτρων από αυτό της Καρολάιν, την οποία και γνώριζε από παιδί.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Καρολάιν από μικρό παιδί. Η Καρολάιν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης, ζητώντας συμβουλές του», σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός έδειξε πλάνα από το 2015, όταν η Καρολάιν πρωταγωνιστούσε σε ερασιτεχνική θεατρική παράσταση, στο νησί. Ήταν ένα χρόνο πριν γνωρίσει τον Μπάμπη Αναγωστόπουλο.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τρεις τους, δηλαδή η Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έκαναν μαζί καταδύσεις.

Η βόλτα με το ελικόπτερο
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος τον είχε πάει βόλτα.

«Ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο, και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί», λέει το ρεπορτάζ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS