Νέα Σμύρνη: Τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου εξέδιδε τη 14χρονη - Έκανε ψευδείς καταγγελίες για το ίδρυμα

Νέα Σμύρνη: Τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου εξέδιδε τη 14χρονη - Έκανε ψευδείς καταγγελίες για το ίδρυμα

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης από ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος που κατηγορείται για την μαστροπεία της ανήλικης είναι ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης.

Πρόκειται για τον νεαρό που είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Μάλιστα ο 24χρονος είχε και προφίλ στο Facebook με ψευδώνυμο Στέφανος Γουναράς.

Ο 24χρονος συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

Οι ισχυρισμοί για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Ελλάδιος είναι ένας πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Mega, είχε περιγράψει τις άθλιες συνθήκες της δομής. «Με το πέρασμα του καιρού τα πράγματα χειροτέρευαν. Όταν κάναμε ένα λάθος υπήρχε η τιμωρία», είχε πει.

Παράλληλα,είχε δηλώσει εργαζόταν στις αποθήκες της δομής γι’ αυτό και γνώριζε πού πήγαιναν τα ρούχα που γίνονταν δωρεά. Όπως είχε ισχυριστεί, του είχε ζητηθεί από τους ιθύνοντες να πάει να πετάξει τα ρούχα και μάλιστα να σιγουρευτεί να τα πετάξει μέσα στους κάδους.

Ο νεαρός, στη συνέχεια όμως, ανασκεύασε τις δηλώσεις του, υποστηρίζοντας, σε βίντεο, ότι όσα κατήγγειλε στον «αέρα» του Mega ήταν ψεύδη, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί χρηματισμός του.

Το Live News δημοσίευσε μηνύματα που Ελλάδιου που αποδείκνυαν ότι οι ισχυρισμοί του στο βίντεο ήταν ψευδείς και ότι αυτός ήταν που εκβίαζε την εκπομπή και δημοσιογράφους. Μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, εκείνος άρχισε να στέλνει μηνύματα ζητώντας χρήματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS