Μονή Πετράκη: «Πήρα την ιδέα από την Έφη που επιτέθηκε στην Ιωάννα», λέει ο ιερέας που έριξε το καυστικό υγρό [βίντεο]

Μονή Πετράκη: «Πήρα την ιδέα από την Έφη που επιτέθηκε στην Ιωάννα», λέει ο ιερέας που έριξε το καυστικό υγρό [βίντεο]

Στην επίθεση στη Μονή Πετράκη αναφέρθηκε ο ιερέας που έριξε το καυστικό υγρό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως πηγή έμπνευσης ήταν η επίθεση που πραγματοποίησε η Εφη Κακαράντζουλα εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιερέας εξήγησε πως «την ιδέα την πήρα από την Έφη η οποία έριξε καυστικό υγρό στην Ιωάννα, όχι για να κάνω κακό στους άλλους αλλά για να κάνω κακό στον εαυτό μου, για να καταλάβουν ότι αυτόν τον άνθρωπο αδίκως τον έχουμε εδώ μπροστά και τον καταδικάζουμε», τονίζοντας πως εκείνος προμηθεύτηκε δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό.

Επίσης, περιέγραψε πώς έκανε την επίθεση στη Μονή Πετράκη λέγοντας πως αρχικά έριξε το καυστικό υγρό πάνω του και ότι κάηκαν τα ράσα του ενώ το ένα μπουκάλι εκτόξευσε στον αέρα «χωρίς να έχει στόχο κανέναν από τους Μητροπολίτες». «Θόλωσε το μυαλό μου και έκανα αυτή την πράξη», προσέθεσε, σημειώνοντας ακόμα ότι «θα καταθέσω αίτημα αποφυλάκισης στο εξάμηνο».

Ερωτηθείς για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είπε πως πήγε στην πτέρυγα των φυλακών όπου βρίσκεται και είπε το εξής: «Αντάλλαξα μια καλησπέρα, δεν ρώτησα κάτι ούτε εκείνος με ρώτησε, δεν μου δίνεται η δυνατότητα να εξομολογήσω κάποιον».

Δείτε όσα δήλωσε ο ιερέας από το 08:56:

 

Σημειώνεται πως αναμένεται αύριο Τρίτη να απολογηθεί στην ανακρίτρια καθώς η ποινή του αναβαθμίστηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που ήταν αρχικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ