Συγκλονίζει η μητέρα Καραϊβάζ: Θέλω να βρεθεί ο εντολέας, να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον ρωτήσω «γιατί»;

Συγκλονίζει η μητέρα Καραϊβάζ: Θέλω να βρεθεί ο εντολέας, να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον ρωτήσω «γιατί»;

Συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ μιλώντας μετά τις εξελίξεις με τις συλλήψεις δύο ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονία του.

Μιλώντας στο Mega και στον Ν. Ευαγγελάτο, η Παναγιώτα Καραϊβάζ, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της κάνοντας λόγο για μία δικαίωση μετά τις συλλήψεις ωστόσο τόνισε ότι θέλει να βρεθεί ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του γιου της.

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας, να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε στο παιδί μου αυτό; Τι τον πείραξε το παιδί μου; Τι του έκανε;» είπε δακρυσμένη. Σημείωσε ότι νιώθει μια δικαίωση από τις εξελίξεις, αλλά

Πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε πάθος με την δημοσιογραφία, επιλογή από την οποία επιχείρησε αλλ΄δεν κατόρθωσε να τον αποτρέψει το πατέρας του. «Το παιδί μου ήταν ερωτευμένο, αφοσιωμένο, ήταν άρρωστο με τη δουλειά του. "Μαμά δεν θα βγω εγώ στη σύνταξη" μου έλεγε, είπε η μητέρα του Γ. Καραϊβάζ. «Γιατί δεν τον άφησαν να κάνει το όνειρό του μέχρι τέλους;»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ