Η μητέρα του π. Αντωνίου μιλά πρώτη φορά: «Αχ, το παιδάκι μου, το σταυρώνουν σαν τον Χριστό -Δικά μου τα 60.000€»

Η μητέρα του π. Αντωνίου μιλά πρώτη φορά: «Αχ, το παιδάκι μου, το σταυρώνουν σαν τον Χριστό -Δικά μου τα 60.000€»

Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα του πατέρα Αντωνίου, αναφορικά με τα 60.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό της, τονίζοντας πως τα χρήματα αυτά ήταν του συζύγου της και πέρασαν στο όνομά της μετά τον θάνατό του.

Η ηλικιωμένη μητέρα του πατέρα Αντωνίου μίλησε στην εκπομπή Tlive στον Alpha για τα 60.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό της αλλά και για μια θυρίδα σε τράπεζα της Χίου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ανέφερε πως τα χρήματα αυτά ανήκαν στον σύζυγό της και μετά τον θάνατό του πέρασαν στο όνομά της, λέγοντας πως δεν έχουν καμία σχέση με την «Κιβωτό».

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου, η οποία τις τελευταίες ημέρες ζει σε μοναστήρι στη Χίο, υπογράμμισε ότι γνώριζε για την ύπαρξη των 60.000 ευρώ αλλά και για την τραπεζική θυρίδα.

Μητέρα πατέρα Αντωνίου: Ήξερα για τον λογαριασμό -Τα χρήματα ήταν του άντρα μου και δεν έχουν σχέση με την Κιβωτό

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα. Αυτά τα είχαμε πάει για τα παιδιά. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου. Το ήξερα... Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας. Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει, έχει κάτι…», είπε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου.

Παράλληλα, η ηλικιωμένη γυναίκα παραδέχθηκε τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της.

«Η θυρίδα είναι δικιά μου. Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε. Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μου τα άφησε. Τα ξέρω αυτά τα ποσά» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου».

Ωστόσο, η μητέρα του πατέρα Αντωνίου δεν απάντησε τι ποσό θα βρουν μέσα τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας που θα ανοίξουν τη συγκεκριμένη θυρίδα. «Δεν θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια. Αχ, το παιδάκι μου... Τόσες ψυχούλες έσωσε και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS