Κιβωτός του κόσμου: 27 εκατ. δωρεές στη δομή τα τέσσερα τελευταία χρόνια - Τι δείχνει ο οικονομικός έλεγχος

Κιβωτός του κόσμου: 27 εκατ. δωρεές στη δομή τα τέσσερα τελευταία χρόνια - Τι δείχνει ο οικονομικός έλεγχος

Κατά την περίοδο 2017 – 2021 οι δωρεές στην οργάνωση άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου ». Εκτός από τις καταγγελίες που έρχονται «βροχή» για τις κακοποιήσεις, τόσο από πρώην τρόφιμους της οργάνωσης, όσο και από εργαζομένους, εξίσου αποκαλυπτικά είναι και τα οικονομικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ο οικονομικός εισαγγελέας αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της Κιβωτού του κόσμου. Μία ΜΚΟ με δύο ουσιαστικά μετόχους, την γυναίκα του πατέρα Αντώνιου και την μητέρα του. Το 50% το κατέχει η σύζυγος και το άλλο 50% η 86χρονη μητέρα του πατέρα Αντώνη.

Ο τζίρος της δομής φαίνεται να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο εισαγγελέας αρμόδιος για το «μαύρο χρήμα» ερευνά τα 89 εκατομμύρια που ήταν οι δωρεές και οι χορηγίες που δίνονταν στην Κιβωτό του κόσμου, τα τελευταία 8 – 10 χρόνια.

Το «δεξί» χέρι του πατέρα Αντώνιου

Ο αλλοδαπός που φέρεται να είναι το «δεξί χέρι» του πατέρα Αντώνιου, είχε έρθει και φιλοξενείτο στη δομή, προερχόταν από μία οικογένεια με 6 αδέρφια, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Τα 3 αγόρια είχαν πάρει σημαντικές θέσεις στην ΜΚΟ και ο αλλοδαπός ήταν και οδηγός του πατέρα Αντωνίου.
Μάλιστα, τον ακολουθούσε παντού, όπου πήγαινε, και οι πληροφορίες θέλουν να έχει μπορέσει να έχει γίνει ανάδοχος σε ένα παιδάκι που μένει στη δομή.

Δείτε το βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ