Κρήτη: «Ο Νίκος έγραψε το όνομά του, ζούμε ένα θαύμα», λέει ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Κρήτη: «Ο Νίκος έγραψε το όνομά του, ζούμε ένα θαύμα», λέει ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για το «θαύμα το οποίο ζούμε» είναι οι συγγενείς του 29χρονου που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι για μία προσπέραση σε δρόμο της Μεσαράς.

Ο πατέρας του Νίκου Φανουράκη, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου κι εκεί δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι «ο Νίκος έγραψε το όνομά του»!

Ο 29χρονος πυροβολήθηκε εν κινήσει στο κεφάλι από έναν 22χρονο που επέβαινε σε άλλο όχημα κι από τις 3 Αυγούστου δίνει μάχη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive, ο πατέρας του Νίκου, η μεγάλη χαρά τους έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αντιληπτική ικανότητα του νεαρού είναι όπως και πριν τον πυροβολισμό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, όπως είχε προαναγγείλει, βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Σε ό,τι αφορά στον 22χρονο φερόμενο ως δράστη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του χθες στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Μεταξύ άλλων, στο υπόμνημα που παρέδωσε δια του συνηγόρου του, Διονύση Βέρρα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο 29χρονος πήγε να πέσει πάνω του μετωπικά και να τον εμβολίσει και πυροβόλησε για εκφοβισμό.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ