Καιρός: Με τοπικές βροχές και καταιγίδες η Πρωτομαγιά - Δείτε χάρτες

Καιρός: Με τοπικές βροχές και καταιγίδες η Πρωτομαγιά - Δείτε χάρτες

Καλύτερες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

 Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας σήμερα Κυριακή αλλά και την Πρωτομαγιά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr:

  • Τοπικές βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν το διήμερο της Κυριακής 30/04 και Δευτέρας 01/05 στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, κυρίως σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα.
  • Στα ορεινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού κατά βάση μεγέθους.
  • Οι καλύτερες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, εκτός της Κρήτης όπου αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως τη Δευτέρα 01/05.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, με τάσεις ενίσχυσης από της βραδινές ώρες της Δευτέρας 01/05 στο Νότιο Ιόνιο με εντάσεις στα 5-6 μποφόρ από ανατολικές διευθύνσεις.

Δείτε σε χάρτες πού θα βρέξει:

rain1rain2

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 1 (Χαμηλή).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ