Μαρουσάκης: Τα στοιχεία δείχνουν κακοκαιρία το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

Μαρουσάκης: Τα στοιχεία δείχνουν κακοκαιρία το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

Την πρόβλεψή του για τον καιρό το υπόλοιπο του Οκτωβρίου κάνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρονται ότι μέχρι τις 15 δεν αναμένεται αλλαγή, ωστόσο δεν αποκλείεται κακοκαιρία στο τελευταίο δεκαήμερο.

Μετά τις 15 Οκτώβρη η αλλαγή του καιρού

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε πως δεν φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα μέχρι τις 15 τουλάχιστον του Οκτωβρίου, ωστόσο διαφαίνεται ότι θα υπάρξει μία σημαντική αλλαγή προς τα τέλη του μήνα.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Open ανέφερε πως προς το παρόν τα στοιχεία δείχνουν πως το τελευταίο 10ήμερο του Οκτώβρη θα μας επισκεφθεί μία σημαντική, κατά πάσα πιθανότητα, κακοκαιρία.

Βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Πελοπόνννησο

Για σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Πελοπόνννησο, με τα φαινόμενα να μην προβληματίζουν.

Οι βοριάδες θα συνεχίσουν να πνέουν στο Αιγαίο, με τον υδράργυρο στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο η αστάθεια θα επικεντρώνεται στην ανατολική και νότια Θεσσαλία, στη βορειοανατολική Στερεά και την Εύβοια. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα κινηθούν προς την Πελοπόννησο ενώ από την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί.

Δείτε την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ