Μάλγαρα: Σπαραγμός στην κηδεία του 18 μηνών βρέφους – Το χρονικό της τραγωδίας

Μάλγαρα: Σπαραγμός στην κηδεία του 18 μηνών βρέφους – Το χρονικό της τραγωδίας

Στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής είπαν το τελευταίο αντίο, στο 18 μηνών βρέφος, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, όπου και τελέστηκε η κηδεία του μικρού στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το θρίλερ της οικογένειας ξεκίνησε όταν η μητέρα του παιδιού πήγε να το παραλάβει από τους παππούδες του οι οποίοι μαζί με τους γείτονες είχαν βγει στους δρόμους και το αναζητούσαν στα γύρω οικόπεδα. Η μητέρα χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική. Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, η εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε να τεθούν υπόψη της εισαγγελίας τα ευρήματα της έρευνας των συνθηκών που οδήγησαν στην τραγωδία, προκειμένου να κριθεί αν προκύπτουν και για ποιους ποινικές ευθύνες.

Όπως ανέφερε  κάτοικος της κωμόπολης δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος τους:

«Το παιδί βρέθηκε μέσα στο βόθρο που βρισκόταν μέσα στο οικόπεδο του σπιτιού της γιαγιάς του μωρού. Το σπίτι είναι σε αρκετά κεντρικό σημείο των Νέων Μαλγάρων. Η μητέρα έχει κι ένα άλλο παιδί από τον πρώτο της γάμο 17 ετών. Εργαζόταν και το μωρό το κρατούσαν οι γονείς της. Δυστυχώς η οικογένεια καταστράφηκε, τραγικό δεν ξέρω πώς θα μπορέσουν μετά από αυτό. Ακούγαμε για τέτοια γεγονότα και να που συνέβη και στον τόπο μας. Τραγικό για την γιαγιά που το πρόσεχε και ποιος ξέρει πώς το έχασε από τα μάτια της, για τους γονείς. Ήταν η κακιά η ώρα δυστυχώς. Οι άνθρωποι ζουν όλα αυτά τα χρόνια εδώ τους έχουμε σαν δικούς μας ανθρώπους. Το έψαχναν για αρκετές ώρες μαζί με τους γείτονες στον δρόμο και στα γύρω οικόπεδα αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος».

Η γιαγιά, όταν συνέβη το τραγικό συμβάν ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ήταν στον κάτω.

Η 37χρονη μητέρα φέρεται να άφησε το παιδί στις 12 μ.μ. στους παππούδες και έφυγε για τον οδοντίατρο. Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε το αγοράκι, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά μήπως το είδαν, ενώ στην αρχή, μάλιστα, πίστευαν ότι κάποιος το είχε αρπάξει.

Για αυτό το λόγο δεν ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές καθώς το έψαχναν. Η μητέρα του ήρθε ξανά στις 12.40 μ.μ. και ξεκίνησε να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα τις αρχές.

Στις έρευνες που ακολούθησαν συμμετείχαν τόσο αστυνομικοί όσο και δύναμη της πυροσβεστικής καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι το βρέφος μπορεί να είχε πέσει μέσα σε βόθρο. Όπως έγινε γνωστό στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα και με αίματα.

Αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι το 18 μηνών αγοράκι είχε πέσει μέσα και ξεκίνησε μια αγωνιώδης διαδικασία για την ανάσυρσή του.

Δυστυχώς, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί σοκ και να γεμίζει θλίψη τόσο την οικογένεια, όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του GRTimes.gr, ο 50χρονος πατέρας του παιδιού είναι οδηγός φορτηγού και επέστρεφε εκείνη την ώρα από την Αθήνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS