Ο Λύτρας χωρίς χειροπέδες και χωρίς συνοδεία στην Ευελπίδων, ενώ είχε συλληφθεί

Ο Λύτρας χωρίς χειροπέδες και χωρίς συνοδεία στην Ευελπίδων, ενώ είχε συλληφθεί

Μια ακόμη φωτό που δείχνει... μια χαλαρότητα σε σχέση με τα μέτρα για τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα ενώ ήταν συλληφθείς, έρχεται στο φως.

Η αποκλειστική φωτό που παρουσιάστηκε από τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου, δείχνει, όπως αναφέρθηκε από τον ρεπόρτερ, τον Απόστολο Λύτρα το μεσημέρι της Κυριακής στον προαύλιο χώρο της Ευελπίδων, αφού τού έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρες για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, να περπατά με συνεργάτη του, έχοντας ένα τσιγάρο στο χέρι και στο άλλο ένα μπουκάλι νερό, χωρίς χειροπέδες και χωρίς αστυνομική συνοδεία. Καθώς είχε συλληφθεί και θα παρέμενε κρατούμενος θα έπρεπε να φορά χειροπέδες και να έχει αστυνομική συνοδεία. Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή η φωτό ελήφθη στις 12 το μεσημέρι και μόλις είχαν απαγγελθεί οι σχετικές κατηγορίες στον ποινικολόγο.

Εντωμεταξύ στα social media κάνει το γύρο το βίντεο που δείχνει τον Απόστολο Λύτρα την επόμενη ημέρα να προσέρχεται στον ανακριτή προσποιούμενος ότι φορά χειροπέδες, έχοντας μπροστά του ενωμένα τα χέρια του και επάνω τους το σακάκι του, ενώ μόλις μπαίνει στο κτίριο κατεβάζει μεμιάς το χέρι του δείχνοντας ότι προφανώς δεν φορά χειροπέδες, μια ακόμη στιγμή χαλαρότητας των αστυνομικών μέτρων προς τον δικηγόρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ