Λιβαδειά: Σοκαριστική καταγγελία 32χρονης - Τέσσερις άνδρες την απήγαγαν και την βίασαν

Λιβαδειά: Σοκαριστική καταγγελία 32χρονης - Τέσσερις άνδρες την απήγαγαν και την βίασαν

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (24/7) μια 32χρονη γυναίκα στη Λιβαδειά, αναφέροντας στους αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες.

Η αρχή του εφιάλτη

Η 32χρονη περιέγραψε ότι όλα ξεκίνησαν στις 11.00 το πρωί, όταν μετέβη με τη μοτοσυκλέτα της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει την προηγούμενη βραδιά μέσω συνομιλίας στο TikTok. Όταν η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε, τέσσερις άνδρες που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο την πλησίασαν. Ένας από αυτούς της έκλεισε βίαια το στόμα και τα μάτια, ενώ οι υπόλοιποι τρεις την ανάγκασαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο παρά τη θέλησή της.

Σε άγνωστη τοποθεσία

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε άγνωστη, ερημική τοποθεσία, περίπου δέκα λεπτά από το σημείο της αρπαγής. Εκεί, την αποβίβασαν και την εξανάγκασαν σε σεξουαλική επαφή, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλώντας την με θάνατο αν μιλούσε. Συγκεκριμένα, την τοποθέτησαν σκυφτή στο καπό του αυτοκινήτου, ενώ τρεις από αυτούς την κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Η διαφυγή

Μετά τον βιασμό, οι δράστες την επανατοποθέτησαν στο όχημα και την εγκατέλειψαν σε σημείο κοντά στο αρχικό σημείο της αρπαγής. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει πεζή.

Στοιχεία για τους δράστες

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η 32χρονη κατάφερε να δει στιγμιαία τον έναν από τους δράστες όταν το μαντήλι που της κάλυπτε τα μάτια κουνήθηκε ελαφρώς. Περιέγραψε τον δράστη ως νεαρό, καστανόξανθο και ψηλό, αλλά δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει σε μελλοντική διαδικασία.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση και αναζητά τους δράστες, ενώ η τοπική κοινότητα είναι συγκλονισμένη από το βίαιο αυτό περιστατικό.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ