Λάρισα: «Ήμουν πιωμένος» δεν ήξερα τι έκανα» - Τι υποστηρίζει ο 53χρονος που ξυλοκοπούσε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους

Λάρισα: «Ήμουν πιωμένος» δεν ήξερα τι έκανα» - Τι υποστηρίζει ο 53χρονος που ξυλοκοπούσε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους

Στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και στα νεύρα του, επειδή του ζήτησε για ακόμη μια φορά να χωρίσουν, απέδωσε τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης της Λάρισας.

Ο κατηγορούμενος θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον ανακριτή για ποιο λόγο επί μία ώρα και ένα τέταρτο ξυλοκοπούσε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή της Νεάπολης. Η αρρωστημένη του ζήλια μάλιστα την οδήγησε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, αφού -όπως ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί- η γυναίκα ζει από θαύμα.

Ο 53χρονος υποστήριξε ότι είχαν χωρίσει και πως ο ίδιος, τον τελευταίο καιρό, προσπαθούσε να επανασυνδεθούν. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν καταφέρει να συγκατοικήσουν εκ νέου μαζί με τα δύο κορίτσια τους, όμως οι εντάσεις δεν έλειπαν. Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν από κάθε έλεγχο, με τον 53χρονο να χτυπά με μανία, με κλοτσιές και μπουνιές, τη 43χρονη αστυνόμο Α ́.

Από τις 3 το ξημέρωμα έως τις 04.15 η άτυχη γυναίκα έζησε ένα μαρτύριο από το αμόκ του συζύγου της, μέχρι που ένας γείτονας άκουσε τις κραυγές της και κάλεσε την Αστυνομία. Ο ίδιος στην κατάθεσή του υποστήριξε πως δεν κατάλαβε πόσο πολύ την είχε χτυπήσει, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ικανοποιημένοι είναι οι θεράποντες ιατροί από την εξέλιξη της υγείας της 43χρονης αστυνόμου Α ́ και μητέρας δύο κοριτσιών. Υπενθυμίζεται πως ο νταής σύζυγός της της προκάλεσε ρήξεις ουροδόχου κύστης και νεφρού, καθώς και κατάγματα σε χέρια, πόδια, πρόσωπο, σιαγόνες και άλλα σημεία του σώματος.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», ανέφερε σε δήλωσή της στην κρατική τηλεόραση η 43χρονη. Συγκλονισμένοι είναι όμως και οι συγγενείς της, με τον αδελφό της να δηλώνει στον τηλεοπτικό σταθμό Star: «Όλο το σπίτι είχε αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία θα τη σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτη σπασμένη, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο. Δεν ξέρω πόσα δόντια τής έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό. Ζήλια... της έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πώς θα ντυθεί, πού θα πάει, γιατί άργησε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ