Κρήτη: Στον ανακριτή ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για εκβιασμό -Ξεκίνησε η απολογία του

Κρήτη: Στον ανακριτή ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για εκβιασμό -Ξεκίνησε η απολογία του

Στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης (31/8) πέρασε εκ νέου το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο 53χρονος αξιωματικός της αστυνομίας στην Κρήτη, στον οποίο απαγγέλθηκαν την περασμένη Παρασκευή κατηγορίες για δωροδοκία και εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος είχε οδηγηθεί και χθες, Τετάρτη, στον ανακριτή, λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί, αφού δεν είχε προλάβει να ετοιμάσει την απολογία του επικαλούμενος την Κυριακή πρόβλημα υγείας οπότε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο στα Χανιά, όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί αποφάνθηκαν τότε ότι δε χρήζει νοσηλείας και έτσι γύρισε στα κρατητήρια, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων τον διέγραψε από τα μέλη της

Επιπλέον και ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της οποίας ο 53χρονος ήταν πρόεδρος, προχώρησε στην διαγραφή του και κίνησε τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του κάνοντας μάλιστα λόγο σε ανακοίνωση της, για προσβολή, που θίγει το κύρος της Ένωσης, ενώ καταδίκασε και τις φερόμενες πράξεις του 53χρονου.

Χανιά: Ελεύθερος ο γιος του 53χρονου

Υπενθυμίζεται πως χθες την πόρτα του ανακριτή πέρασε και ο γιός του 53χρονου που υπηρετεί ως ειδικός φρουρός και είχε επίσης συλληφθεί για συνέργεια σε εκβίαση. Ο 29χρονος απολογήθηκε επί δυο ώρες και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου του από την χώρα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ