Κρήτη: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε λαϊκή αγορά παρέσυρε πάγκους και μια γυναίκα

Κρήτη: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε λαϊκή αγορά παρέσυρε πάγκους και μια γυναίκα

Πανικός επικράτησε σήμερα σε λαϊκή αγορά της Κρήτης όταν ένα 4Χ4 αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο χώρο  και παρέσυρε πάγκους και μια γυναίκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως δεν θρηνήσαμε θύματα από… θαύμα.

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά ακούσαμε ένα αυτοκίνητο 4Χ4 να αναπτύσσει ταχύτητα και να μπαίνει από την οδό Λεβήνου μέσα στη λαϊκή. Μπήκε με τις μπάντες, έκανε ανάποδες τιμονιές. Τη μία χτυπούσε τον έναν πάγκο, την άλλη τον άλλον. Επικράτησε αναστάτωση, γυναίκες έκλαιγαν, άνθρωποι ούρλιαζαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκής αγοράς Γιώργος Μπαχλιτζανάκης που δούλευε στον πάγκο του.

Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου που έκανε την τρελή πορεία δεν παρέσυρε κανέναν προκάλεσε όμως καταστροφές στους πάγκους και σκόρπισε… πανικό. Σύμφωνα με το ekriti πρόκειται για έναν άνδρα 30 περίπου ετών ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως λένε αστυνομικές πηγές οι οποίες προχώρησαν στη διενέργεια αλκοτέστ.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει πολλά θύματα ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι πάγκοι καταστράφηκαν. Λαμαρίνες βρίσκονται ακόμα μέσα στον πάγκο μου», τόνισε σχετικά ο κ. Μπαχλιτζανάκης.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που προχώρησε σε αυτοψία του χώρου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης.

Σύμφωνα με το cretalive o οδηγός παρέσυρε και μία γυναίκα η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Ο νεαρός οδηγός αρχικά φαίνεται να τράπηκε σε φυγή  αλλά τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το σπίτι του, στην περιοχή του Γαζίου. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ