Κως: Νέα ανατροπή - Βίντεο δείχνει την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι του - Γιατί έσβησε τα δεδομένα από το κινητό της

Κως: Νέα ανατροπή - Βίντεο δείχνει την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι του - Γιατί έσβησε τα δεδομένα από το κινητό της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι Αρχές έχουν στα χέρια του βίντεο, στο οποίο η άτυχη κοπέλα φαίνεται να βγαίνει μαζί με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές από το σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είχε αναφέρει και ο Πακιστανός συγκάτοικός του 32χρονου, με το συγκεκριμένο στοιχείο να υποδεικνύει ότι η δολοφονία δεν έγινε μέσα στο σπίτι, αλλά πιθανότατα στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης κοπέλας.

Οι τελευταίες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας την ώρα που αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA από τα νύχια της Αναστάζια, τα οποία θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση και ουσιαστικά θα «δείξουν» τον δολοφόνο.

Σβησμένες οι φωτογραφίες και οι κλήσεις από το κινητό της Αναστάζια

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία έχουν προκύψει για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μπαγκλαντεσιανός γνωρίζοντας ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ερευνούσαν οι αστυνομικοί είναι το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, πρόλαβε και διέγραψε σημαντικά δεδομένα από τη συσκευή.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που εξέτασαν τη συσκευή της γυναίκας από την Πολωνία, έχουν διαγραφεί φωτογραφίες, προσωπικά στοιχεία, αλλά και κλήσεις οι οποίες έγιναν το βράδυ της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της Αναστάζια εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι, εξετάστηκε από τις Αρχές και βρέθηκε ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ