Κως: Επιμένουν στη σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους οι γιατροί - Δεν συμφωνούν με κάποια σημεία στο πόρισμα του ιατροδικαστή για το μωράκι που εξέπνευσε

Κως: Επιμένουν στη σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους οι γιατροί - Δεν συμφωνούν με κάποια σημεία στο πόρισμα του ιατροδικαστή για το μωράκι που εξέπνευσε

Προθεσμία ζήτησαν κι έλαβαν από τον αρμόδιο ανακριτή οι δύο νεαροί γονείς του ενός έτους κοριτσιού, το οποίο έχασε τη ζωή του το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην Κω. Οι δύο γονείς, 21 και 20 ετών, οι οποίοι περιμένουν, μάλιστα, το τρίτο παιδί τους, καθώς η 20χρονη είναι έγκυος, κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και αναμένεται να απολογηθούν αύριο.

Τόσο οι αστυνομικές όσο και οι δικαστικές αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση με ιδιαίτερη σχολαστικότητα, από τη στιγμή που ο 21χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για πορνογραφία, ενώ δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες που μιλούν για κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς του.

Πηγές πληροφόρησης έκαναν, μάλιστα, λόγο για φιλοξενία της 20χρονης και των δύο παιδιών της σε ξενοδοχείο του νησιού προκειμένου να προστατευτεί από το σύντροφό της. Θυμίζουμε πως το ενός έτους κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις του, με τους θεράποντες ιατρούς να διαπιστώνουν πως η αναπνευστική οδός είχε αποφραχτεί από στερεή τροφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν δώσει στο βρέφος να φάει τηγανητές πατάτες.

Τι λένε οι γιατροί

Πέραν όλων των παραπάνω όμως, πολύ σημαντικές είναι οι καταγγελίες των γιατρών που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή το μικρό μωράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνολικά τέσσερις γιατροί που πήραν μέρος στη διαδικασία ανάνηψης είδαν γρατζουνιές, μώλωπες αλλά κι ένα σημάδι που παρέπεμπε σε έγκαυμα. Συν τοις άλλοις, διαπίστωσαν πως σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος του μικρού κοριτσιού υπήρξε μία χαλαρότητα, η οποία υποδεικνύει την πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης, παρά το γεγονός πως, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου, η χαλαρότητα αυτή ενδεχομένως να οφείλεται στον πνιγμό του κοριτσιού από την τροφή.

Ωστόσο, τα ιατρικά στελέχη του νοσοκομείου της Κω εκτιμούν πως ίσως είναι απαραίτητη μία δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, καθώς φοβούνται πως η πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης του μωρού είναι μεγάλη. Παράλληλα, όμως, αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του μεγαλύτερου αδελφού (δύο ετών) του αδικοχαμένου βρέφους, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κι εκείνος αντίστοιχα βιώματα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ