Δολοφονία 27χρονης Αναστάζια στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό
Φωτογραφία: kosnews24

Δολοφονία 27χρονης Αναστάζια στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που κρατείται ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία της νεαρής με καταγωγή από την Πολωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει υλικό από κάμερα στο οποίο φαίνεται να βγαίνει η κοπέλα μαζί με τον κατηγορούμενο από το σπίτι όπου διέμενε ο 32χρονος. Εικάζεται από τις Αρχές πως το έγκλημα έγινε κάπου στο ενδιάμεσο της διαδρομής.

Την ίδια ώρα, από την ανάλυση του στίγματος των κινητών τηλεφώνων φαίνεται ότι τουλάχιστον δύο φορές ο Μπαγκλαντεσιανός έκλεισε τα δεδομένα του κινητού του, γεγονός που δυσκολεύει τις Αρχές ώστε να βρουν το ακριβές σημείο της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 21/6 ο 32χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης. Σήμερα του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη, όπως προαναφέρθηκε, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ