Κόρινθος: Συγκλονίζει ο πατέρας της 6χρονης - «Την κρατούσα αγκαλιά, γλίστρησε το σωσίβιο, βγήκε και κατέληξε στο βυθό»

Κόρινθος: Συγκλονίζει ο πατέρας της 6χρονης - «Την κρατούσα αγκαλιά, γλίστρησε το σωσίβιο, βγήκε και κατέληξε στο βυθό»

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του 6χρονου μικρού κοριτσιού, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, το μεσημέρι της Δευτέρας σε παραλία της Κορινθίας. Την ίδια ώρα, πολλά ερωτηματικά προκύπτουν για τον άδικο θάνατο της μικρής.


Ειδικότερα, ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθεί, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, ισχυρίστηκε ότι η 6χρονη κόρη του φορούσε σωσίβιο και κολυμπούσε μαζί του στο νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekorinthos.g,r, όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παππούτσια της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και χθες το μεσημέρι πήρε απο τη μητέρα, την κόρη του για να πάνε μαζί για μπάνιο.

Όπως κατέθεσε στους λιμενικούς, φόρεσε σωσίβιο στο κοριτσάκι για να κολυμπήσει, ενώ είχε μπει κι αυτός στη θάλασσα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα και όπως ισχυρίστηκε, του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στο βυθό, σε βάθος 6μέτρων.

«Δεν βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα»

Η 6χρονη εντοπίστηκε από ψαροντουφεκά κάτω από μια βάρκα, ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες ενώ ο πατέρας δεν μπορούσε να βουτήξει στο νερό για να τραβήξει το παιδί προς τα πάνω καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το άσθμα. Η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 6χρονο αλλοδαπό κορίτσι, στην παραλία Καλαμακίου Σαρωνικού κόλπου Ισθμίων. Η ανωτέρω εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS