Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Πατέρας τριών παιδιών ο δεύτερος στη λίστα των συλληφθέντων

Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Πατέρας τριών παιδιών ο δεύτερος στη λίστα των συλληφθέντων

Σοκ έχει προκληθεί στον Ασπρόπυργο, έπειτα από τη δημοσιοποίηση του δεύτερου προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, αφού εκτός από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο Γιάννης Σοφιανίδης αποτελεί μόνιμο κάτοικο του οικισμού Τρύπα Αλεπούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει κάτοικος της περιοχής ο 42χρονος εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων σε μεγάλη μεταφορική εταιρία - και είναι γνωστός σε καταστηματάρχες με ανταλλακτικά είδη φορτηγών και αυτοκινήτων στην περιοχή: «Είναι μηχανικός σε φορτηγά, δουλεύει για μια μεγάλη μεταφορική εταιρία. Τον γνωρίζουν όλοι γιατί συνεργαζόταν με όσους πουλάνε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και φορτηγών. Έχουμε μείνει όλοι άφωνοι. Είναι ποντιακής καταγωγής». 

Ο 42χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής για την συμμετοχή του στην φρικτή υπόθεση έχουν αρχίσει να λέγονται πολλά στον Ασπρόπυργο: «Δεν έδειξε κανένα σεβασμό για τίποτα. Δεν σκέφτηκε την οικογένεια του, τα παιδιά του, σε ποια κοινωνία θα βγουν. Μιλάμε για τον Ασπρόπυργο, μια κλειστή κοινωνία, όπου ήδη έχουν αρχίσει να λέγονται διάφορα. Η Αστυνομίαέχει δουλειά να κάνει. Ο 42χρονος, ένας άνθρωπος του μεροκάματου μαζί με την γυναίκα του, ζούσαν μια άνετη ζωή με ταξίδια και εξόδους, που δεν δικαιολογούνται από την οικονομική τους κατάσταση. Εύχομαι να μην αποδειχτεί πως είχε κι άλλα πάρε δώσε στην ιστορία αυτή» αναφέρει.

Παράλληλα, στον ίδιο ιστότοπο τονίζει ότι: «Ο πατέρας του, μια ζωή στο μεροκάματο ο άνθρωπος έχει 90% αναπηρία από μολυβδίαση. Η μάνα του επίσης, αλλά είναι αξιοπρεπείς και το παλεύουν. Μιλάμε για μια από τις πιο παλιές οικογένειες στον Ασπρόπυργο. Ο θείος του υπήρξε δημοτικός σύμβουλος, εδώ στην περιοχή μας. Έχουμε μείνει όλοι άφωνοι, δεν το περιμέναμε πως θα ήταν πίσω από μια τόσο φρικτή ιστορία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ