Κολωνός: Τρεις φορές βίασε στο ιατρείο του ο δερματολόγος τη 12χρονη - Οι 3 συλληφθέντες είναι γνωστοί του Μίχου από τη γειτονιά

Κολωνός: Τρεις φορές βίασε στο ιατρείο του ο δερματολόγος τη 12χρονη - Οι 3 συλληφθέντες είναι γνωστοί του Μίχου από τη γειτονιά

Οι πέντε συλληφθέντες κρατούνται στη ΓΑΔΑ και θα απολογηθούν, για να αποφασιστεί η προφυλάκισή τους


Η συστηματική έρευνα των δικαστικών αρχών οδήγησε στη σύλληψη πέντε ακόμη βιαστών της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι πέντε συλληφθέντες κρατούνται στη ΓΑΔΑ και θα απολογηθούν, για να αποφασιστεί η προφυλάκισή τους.

Όπως έγινε γνωστό χθες, την Τρίτη συνελήφθησαν πέντε ακόμη άτομα - τρεις Έλληνες, ηλικίας 44, 49 και 65 ετών και δύο Πακιστανοί, ηλικίας 23 και 50 ετών.

Πλέον ο αριθμός των κατηγορουμένων στη σοκαριστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης φτάνει τους 15.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση συνεχίζουν τις έρευνες για ταυτοποίηση και άλλων προσώπων, καθώς εκτιμούν ότι ο αριθμός των βιαστών είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Ποιοι είναι οι 5 συλληφθέντες για βιασμό της 12χρονης

Οι τρεις εξ αυτών -ο 65χρονος γιατρός και οι δύο Πακιστανοί, 23 και 50 ετών- είχαν βιάσει τη 12χρονη κατόπιν ραντεβού που είχε κλείσει ο Ηλίας Μίχος, ενώ οι δύο άλλοι Έλληνες -ο 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών από τον Πειραιά, και ο 49χρονος οδηγός από τα Σπάτα- είχαν κανονίσει το ραντεβού μέσω του blindchat, της εφαρμογής μέσα από την οποία ο Μίχος εμφανιζόταν ως η 12χρονη και συνομιλούσε με άνδρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλα αυτά τα άτομα οι Αρχές δεν κατάφεραν να βρουν στοιχεία ταυτότητας στην αρχική έρευνα και χρειάστηκαν μήνες περαιτέρω ανάλυσης των ηλεκτρονικών επαφών, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Οι Αρχές κατάφεραν, ωστόσο, να φθάσουν στην ταυτοποίησή τους, και η 12χρονη, που πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε για πέμπτη φορά να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας, αναγνώρισε τα πρόσωπά τους.

Το κορίτσι φέρεται να αποκάλυψε στις Αρχές ότι είχε βιαστεί και από τους πέντε άνδρες πάνω από μία φορά.

Ο Μίχος ψάρευε παιδεραστές της γειτονιάς του

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες συλλήψεις, ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη έναντι αμοιβής και σε παιδεραστές, τους οποίους εντόπιζε στη γειτονιά του.

Είναι άγνωστο το πώς τους προσέγγιζε και αν οι βιαστές της 12χρονης είχαν βιάσει ή κακοποιήσει στο παρελθόν κι άλλα ανήλικα παιδιά.

Πάντως, στο τελευταίο κύμα συλλήψεων, οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες ήταν γείτονες και γνωστοί του Μίχου και της 12χρονης, μόνιμοι κάτοικοι Κολωνού. Πρόκειται για τον ιατρό και τους δύο Πακιστανούς.

Το ιατρείο του 65χρονου γιατρού, όπου φέρεται να βίασε τη 12χρονη τουλάχιστον τρεις φορές, βρίσκεται σε μικρή απόσταση τόσο από το σπίτι του παιδιού όσο και από το κατάστημα του Μίχου.

Ο δερματολόγος φέρεται να βίασε το παιδί τουλάχιστον τρεις φορές μέσα στο ιατρείο του έναντι αμοιβής.

Πάντως, στις αξιολογήσεις του γιατρού στο Διαδίκτυο υπάρχουν και κάποιες περιγραφές που «δείχνουν» προς κάποιες προβληματικές συμπεριφορές.

«Αναίδεια και άνεση που μόνο ασθενή σε γιατρό δεν θυμίζει», σχολίαζε στο διαδίκτυο πριν από δύο χρόνια μια ασθενής που είχε επισκεφθεί τον 65χρονο δερματολόγο-αφροδισιολόγο στον Κολωνό.

Σε άλλο σχόλιο πριν από λίγους μήνες μια γυναίκα που βρέθηκε στο ιατρείο του προειδοποιεί: «Επικίνδυνος τύπος. Μακριά από αυτόν ειδικά άμα είσαι γυναίκα».

Ο ένας εκ των δύο Πακιστανών διατηρεί κατάστημα κοντά σε αυτό του Μίχου και στο σπίτι της 12χρονης, ενώ και ο δεύτερος Πακιστανός είναι πρόσωπο από τη γειτονιά.

Οι άλλοι δύο προέρχονται από διαφορετικές περιοχές -ο ένας από τον Πειραιά, ο άλλος από τα Σπάτα- και έκλεισαν ραντεβού βιασμού μέσω του blindchat. Πρόκειται για δύο μόνο από τα δεκάδες πρόσωπα που συνομιλούσαν ανώνυμα με τη 12χρονη μέσω της συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είχε προφίλ με αρχικά διαφορετικού ονοματεπώνυμου στο Instagram.

Τόσο ο 65χρονος ιατρός όσο και οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες θα παραμείνουν υπό κράτηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μέχρι την Παρασκευή, όταν και θα απολογηθούν ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS