Κολωνός: Κλαίει και απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης - Τι λέει για τα εμβάσματα από τον 53χρονο

Κολωνός: Κλαίει και απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης - Τι λέει για τα εμβάσματα από τον 53χρονο

Αρνείται τις κατηγορίες η 37χρονη γυναίκα - Οι δηλώσεις των δικηγόρων της

Για τα δύο εμβάσματα που εντοπίστηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό καλείται να δώσει εξηγήσεις η 37χρονη μητέρα της 12χρονης
που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στα Σεπόλια.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου, η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και μιλά για προσπάθεια ενοχοποίησής της από τον 53χρονο, μέσω των τραπεζικών εμβασμάτων στο όνομά της.

«Το παιδί πήρε την κάρτα και το λογαριασμό της μητέρας της, κατ’ εντολή του κατηγορούμενου» συμπλήρωσε η συνήγορος της 37χρονης.

Παράλληλα, η κ. Ταραχοπούλου υπογράμμισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ, ότι η μητέρα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ότι απειλεί να αυτοκτονήσει.

Λύτρας: Υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας

Στην υπόθεση των βιασμών στα Σεπόλια αναφέρθηκε και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναμένεται να προστεθεί στους συνηγόρους της 37χρονης μητέρας.

Τόνισε πως υπάρχουν δύο τραπεζικά εμβάσματα από τον κατηγορούμενο στο λογαριασμό της μητέρας, ενώ υποστήριξε ότι πίσω από τον 53χρονο υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας.

Ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι αναμένεται να λάβουν γνώση της δικογραφίας τις επόμενες ημέρες και πως θα κληθούν να καταθέσουν εκ νέου τόσο η 12χρονη, όσο και τα ενήλικα παιδιά της οικογένειας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της 37χρονης μητέρας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη 37χρονη «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών». Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη 37χρονη, ημεδαπή με ένταλμα σύλληψης, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση Σε συνέχεια του από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου, συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, σήμερα (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ