Κολωνός: Ενώπιον του ανακριτή η μητέρα της 12χρονης - Κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία - Τα ευρήματα στη δικογραφία - Έρχεται συμπληρωματική κατάθεση από την ανήλικη

Κολωνός: Ενώπιον του ανακριτή η μητέρα της 12χρονης - Κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία - Τα ευρήματα στη δικογραφία - Έρχεται συμπληρωματική κατάθεση από την ανήλικη

Ένταλμα σύλληψης & χειροπέδες στη μητέρα της 12χρονης

Η ανακρίτρια αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της μητέρας κι άλλες κακουργηματικές κατηγορίες σε περίπτωση που έχει στα χέρια της στοιχεία που να οδηγούν στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού με το 12χρονο κορίτσι, οι Αρχές πλέον έχουν διευρύνει τις έρευνες ακόμη και για οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας και βιασμού ανηλίκων.

Λίγο πριν την 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, η μητέρα της 12χρονης οδηγήθηκε από το σπίτι της, με συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ, όπου ανακρίνεται από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Μάλιστα, μαζί της πήρε και τα τρία από τα οκτώ παιδιά της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα εξεταστούν και τα οκτώ παιδιά της από ιατροδικαστές, παιδοψυχολόγους, ενώ θα καταθέσουν.
Επιπλέον, διεξάχθηκε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, με τις Αρχές να κάνουν φύλλο και φτερό τις ηλεκτρονικές συσκευές της 38χρονης. Ήδη, έχουν κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα και USB που εκτιμάται ότι περιέχουν στοιχεία.

Τα ευρήματα στη δικογραφία που οδήγησαν την ανακρίτρια στην απόφαση να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης ήταν τα εξής:
– Συχνές επαφές με τον 53χρονο μαστροπό – βιαστή των Σεπολίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και ανταλλαγή SMS με τον προφυλακιστέο.
– Τακτικά εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον κατηγορούμενο. Αυτό που απασχολεί τους αστυνομικούς και γι’ αυτό καλούνται να το διερευνήσουν είναι ότι τα ποσά αυτά που φέρεται να λάμβανε ως εμβάσματα η μητέρα, συμπίπτουν με τα ποσά που φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στους αστυνομικούς ότι πλήρωναν οι «πελάτες» – βιαστές της.
– Το γεγονός ότι η μητέρα δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν της μίλησε η θεία του παιδιού για τα σοκαριστικά και χυδαία μηνύματα που είχε δει στο κινητό της 12χρονης και τα οποία άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.

Επιπλέον, έχει βρεθεί ένας ευρύς κύκλος τραπεζικών συναλλαγών από και προς τη μητέρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιοι από τους συνδιαλλαζόμενους ενδέχεται να είναι οι βιαστές του παιδιού της.
Αυτό που επίσης εξετάζεται είναι το γεγονός ότι η 38χρονη μητέρα ζητούσε χρήματα από την κόρη της, όπως έχει προκύψει από την ανάγνωση μηνυμάτων στο κινητό της 12χρονης.
Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι οι Αρχές εξετάζουν ενδείξεις που φανερώνουν ότι ενδεχομένως να υπήρχε εκμετάλλευση και άλλων παιδιών της πολυμελούς οικογένειας.

Ένταλμα σύλληψης & χειροπέδες στη μητέρα της 12χρονης

Μετά από αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις και αξιοποιώντας επιπλέον πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν αρχικά στην έκδοση εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια στη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, με την κατηγορία, μεταξύ άλλων, της διακεκριμένης μαστροπείας.
Αναλυτικότερα, εναντίον της μητέρας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία και η ανακρίτρια αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της κι άλλες κακουργηματικές κατηγορίες σε περίπτωση που έχει στα χέρια της στοιχεία που να οδηγούν στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.
Σημειώνεται ότι η θεία της 12χρονης ήταν αυτή που ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, όταν ανακάλυψε τα μηνύματα από επίδοξους βιαστές στο κινητό της 12χρονης.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας η μητέρα της 12χρονης.

Συμπληρωματική κατάθεση από την ανήλικη

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, η ανήλικη θα κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να αναγνώρισε σε φωτογραφίες που τις έδειξαν οι αστυνομικοί, τον οίκο ανοχής.
Η 12χρονη, που στην αρχική της κατάθεση δεν είχε αναφερθεί σε αυτό το περιστατικό, φέρεται να αναγνώρισε το σημείο. Πρόκειται για οίκημα στην Ιερά Οδό, κοντά στο σπίτι της ίδιας αλλά και την επιχείρηση του 53χρονου.
Σε δήλωσή της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, ανέφερε πως σήμερα ή αύριο το παιδί θα δώσει την κατάθεση, ενώ εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης.

Δείτε το βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ