Κιβωτός του Κόσμου: Ενώπιον των δικαστών ο πατέρας Αντώνιος - Τα σεξουαλικά και τα οικονομικά σκάνδαλα της ΜΚΟ στο επίκεντρο

Κιβωτός του Κόσμου: Ενώπιον των δικαστών ο πατέρας Αντώνιος - Τα σεξουαλικά και τα οικονομικά σκάνδαλα της ΜΚΟ στο επίκεντρο

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον πατέρα Αντώνιο να εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον ίδιο να ζητήσει προθεσμία 20 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του πατέρα Αντώνιου είχε ζητήσει ήδη άλλη μίας προθεσμία 20 ημερών προκειμένου να συντάξει το απολογητικό υπόμνημα, αίτημα το οποίο δεν έκανε δεκτό η εισαγγελέας Ανηλίκων και επεσήμανε πως θα πρέπει να εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο είτε να καταθέσει το υπόμνημα είτε αυτοπροσώπως για να απολογηθεί για όλα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδανη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, εκτιμάται ότι τόσο ο πατέρας Αντώνιος όσο και οι 4 συγκατηγορούμενοί του θα ζητήσουν εξαίρεση με την αιτιολογία ότι δεν τους έδωσε η εισαγγελέας Ανηλίκων την 20ήμερη παράταση που της ζήτησαν.

Κατηγορούνται, για ένα κακούργημα, την ασέλγεια κατά ανηλίκων και για ένα πλημμέλημα για άσκηση βίας σε άτομα αδύναμα, δηλαδή παιδιά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS