Κιβωτός του Κόσμου: Αντίδραση της πρεσβυτέρας μετά τις καταγγελίες - «Ρε άντε φύγετε από εδώ»

Κιβωτός του Κόσμου: Αντίδραση της πρεσβυτέρας μετά τις καταγγελίες - «Ρε άντε φύγετε από εδώ»

Έντονα εκνευρισμένη εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες η πρεσβυτέρα, σύζυγος του πατέρα Αντωνίου, έξω από τα γραφεία της Κιβωτού του Κόσμου

Η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου,  Σταματία Γεωργαντή έφυγε σαν… κυνηγημένη από τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. Παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να την πλησιάσουν φαίνεται ότι η ίδια όχι μόνο δεν ήθελε να δώσει απαντήσεις αλλά δυσανασχέτησε, μάλιστα, με την παρουσία τους στον χώρο.

«Ρε άντε φύγετε από εδώ» ακούγεται να λέει στις κάμερες η πρεσβυτέρα, μετά τις καταγγελίες που αφορούν την υπόθεση με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Πιο αναλυτικά, ένα επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Σταματία Γεωργαντή, κατέγραψε η κάμερα του T-live. Η πρεσβυτέρα βγήκε από τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, έχοντας πολύ έντονο εκνευρισμό και έχοντας χάσει τη ψυχραιμία της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου από τη δομή. Βλέποντας τους δημοσιογράφους και μην μπορώντας να μπει στο αυτοκίνητο, χτύπησε με νεύρα το τζάμι του ΙΧ. «Ρε άντε φύγετε από εδώ» ακούγεται να λέει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS