Σκοτώθηκε 18χρονος σε τροχαίο σοκ στην Αγιά Χανίων -Δύο ακόμα σοβαρά τραυματίες [εικόνες]

Σκοτώθηκε 18χρονος σε τροχαίο σοκ στην Αγιά Χανίων -Δύο ακόμα σοβαρά τραυματίες [εικόνες]

Τραγική κατάληξη είχε το το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/6) στην περιφερειακή Ενότητα Χανίων και συγκεκριμένα στην Αγιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία νεαρά άτομα εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να προσκρούσει σε δέντρο.

Σύμφωνα με το ekriti, στο τροχαίο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας νεαρός άνδρας γύρω στα 18, ενώ ένας ακόμα νεαρός και μία κοπέλα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος νεαρός της παρέας, ένας 17χρονος, εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ σοβαρά τραυματισμένη φέρεται να είναι και η 18χρονη.

Σημειώνεται ότι λόγω της σφοδρότητας της πρόσκρουσης οι τρεις επιβαίνοντες στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο με συνέπεια να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Χαρακτηριστικές άλλωστε τις σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι και οι εικόνες από το δυστύχημα στις οποίες φαίνεται ότι το όχημα μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδηρικών.

troxaio distixima kriti eswteriki

Στο σημείο της τραγωδίας συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου ενώ κατά πληροφορίες και τα τρία άτομα είχαν καταγωγή από τα Χανιά.

Οκτώ νέοι κάτω των 25 ετών νεκροί σε τροχαία φέτος στην άσφαλτο της Κρήτης

Όπως αναφέρει το ekriti, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και συνεργάτης του Ράδιο Κρήτη, Γιάννης Λιονάκης, από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα στην Κρήτη έχουν χάσει τη ζωή τους οκτώ νέα παιδιά κάτω των 25 ετών.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ