Σοκαριστική καταγγελία: Με βίασαν όταν ήμουν φαντάρος σε στρατόπεδο κατ' εντολή αξιωματικού

Σοκαριστική καταγγελία: Με βίασαν όταν ήμουν φαντάρος σε στρατόπεδο κατ' εντολή αξιωματικού

Νεαρός κατέθεσε μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη καταγγέλλοντας ότι με εντολή αξιωματικού έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο όταν κατατάχτηκε φαντάρος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, ο 32χρονος είναι ακόμα σοκαρισμένος για όσα υποστηρίζει ότι διαπράχθηκαν όταν κατατάχθηκε παρότι πέρασαν περισσότερα από 10 χρόνια. Ισχυρίζεται ότι ένας αξιωματικός ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή τον έβρισε και διέταξε στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά αφού τον νάρκωσαν.

«Από προσβολές που έκανε αυτός προς εμένα απάντησα με ύβρεις εγώ με αποτέλεσμα να αποβληθώ και να οδηγηθώ σε ιατρείο παρά τη θέλησή μου», είπε ο 32χρονος που κατέθεσε μήνυση σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων που όπως λέει ενεπλάκησαν στον βιασμό του.

Επικαλούμενος μαρτυρίες είπε επίσης στην ΕΡΤ3: «Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες όταν παραδέχθηκε ο ίδιος την ηθική αυτουργία». «Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν τα άτομα αυτά και να τιμωρηθούν», σχολίασε ο δικηγόρος του 32χρονου.

Πηγές του στρατού ανέφεραν: «Η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μία υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ