Έγκλημα στον Βόλο: «Στο σπίτι της, με το μικρότερο αδελφάκι της μέσα, βίαζε το κορίτσι ο 33χρονος θείος», λέει ο δικηγόρος 50χρονου πατέρα

Έγκλημα στον Βόλο: «Στο σπίτι της, με το μικρότερο αδελφάκι της μέσα, βίαζε το κορίτσι ο 33χρονος θείος», λέει ο δικηγόρος 50χρονου πατέρα

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται γύρω από το νέο έγκλημα που σημειώθηκε στον Βόλο, καθώς ένας 50χρονος πατέρας σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, γιατί φέρεται να βίαζε την 18χρονη σήμερα κόρη του από τα 9 της χρόνια.

Μάλιστα, στην αποκάλυψη ότι η κόρη του 50χρονου στον Βόλο που σκότωσε τον κουνιάδο του, επειδή βίαζε το παιδί, έπεφτε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης μέσα στο ίδιο της το σπίτι, προχώρησε ο δικηγόρος του δράστη του εγκλήματος που συγκλονίζει την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Έγκλημα στον Βόλο: «Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο 50χρονος πατέρας» λέει ο δικηγόρος του

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του Μιχάλης Βασιλικός, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης, δήλωσε αρχικά: «Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του».

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Σχετικά με την φράση 'θα το τακτοποιήσω εγώ' που φέρεται να είπε ο 50χρονος πατέρας αφού αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κόρη του, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι 'θα του αφαιρέσει τη ζωή'.

«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής, μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, η 18χρονη έδειξε τα μηνύματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη 'τακτοποίηση' δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε

«Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί», είπε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα.

Έγκλημα στον Βόλο: «Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 18χρονη»

«Το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα, από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γίνονταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι, οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση», σημείωσε ο κ. Βασιλικός και συμπλήρωσε: «Όταν χρειάστηκε χρήματα άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ