Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Νέα χιόνια σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλία - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Νέα χιόνια σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλία - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) επικαιροποίησε ξανά το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζει την επέλασή της στη χώρα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, λοιπόν, η κακοκαιρία θα φέρει νέα χιόνια τις επόμενες ώρες σε πολλές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Για σήμερα Τετάρτη
1) Οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές των Βορείων Κυκλάδων και της Κρήτης. Ειδικότερα, στην Ανατολική Μαγνησία, την Κεντρική και Βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία προβλέπεται κατά τόπους ένταση των φαινομένων μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

2) Ειδικά για την Αττική προβλέπονται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις, οι οποίες κατά τόπους στα βόρεια θα εκδηλώνονται σε χαμηλότερο υψόμετρο και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Επιπλέον, ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά έως και την Πέμπτη (09/02/2023), ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ολικός (καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αρνητικές θερμοκρασίες).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ