Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Μέχρι το μεσημέρι θα κρατήσει η έξαρση στην Αττική, λέει ο Αρτοποιός

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Μέχρι το μεσημέρι θα κρατήσει η έξαρση στην Αττική, λέει ο Αρτοποιός

Στα ηπειρωτικά της χώρας έχει μετατοπιστεί η κακοκαιρία και στην Αττική εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα ενημέρωσε μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις», ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός.

«Πρόκειται για καταιγίδα που σύμφωνα με τις προβλέψεις δεν θα διαρκέσει πολύ και θα έχει υφέσεις και εξάρσεις» ενημέρωσε. Στην Αττική θα είναι σε έξαρση το φαινόμενο έως τις μεσημβρινές ώρες.

«Έχει προβεί η πυροσβεστική σε 30 διακομιδές ατόμων που είχαν ανάγκη από βοήθεια, κυρίως νεφροπαθών» ανέφερε και κάλεσε όποιον έχει ανάγκη να καλεί στα τριψήφια νούμερα, 199 και 112.

Όσον αφορά στα προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης ανέφερε ότι υπήρξαν αναφορές για μεμονωμένες διακοπές ρεύματος στην περιοχή του Διονύσου όπου αποκαταστάθηκαν σύντομα.

Όπως ανέφερε υπάρχει φόβος στην Πυροσβεστική λόγω της τεράστιας ποσότητας χιονιού, ειδικά στο Διόνυσο και στη Ροδόπολη που είναι πευκόφυτες να σημειωθούν πτώσεις δένδρων.

Για την βατότητα του Εθνικού δικτύου κάλεσε τους οδηγούς να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ