Καμπανάκι Βατόπουλου για Πάσχα: Δύσκολο να πάμε στο χωριό εκτός του νομού

Καμπανάκι Βατόπουλου για Πάσχα: Δύσκολο να πάμε στο χωριό εκτός του νομού

Για το άνοιγμα σχολείων αλλά και το Πάσχα στο χωριό μίλησε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Όσον αφορά το Πάσχα ο κ. Βατόπουλος είπε πως «φοβάμαι ότι θα είναι “λίγο καλύτερο» από πέρσι” ενώ στην ερώτηση «θα πάμε στο χωριό;» απάντησε ότι «εξαρτάται πού θα είναι το χωριό».

«Προς το παρόν το βλέπω λίγο δύσκολο. Να πάμε εντός νομού ή εντός Αττικής στην Αθήνα… Κάπως έτσι φοβάμαι θα γίνει. Θα το δούμε».

Τι είπε για άνοιγμα σχολείων

Όσον αφορά στο άνοιγμα σχολείων είπε ότι δεν μπορεί να πει ακόμα τι θα γίνει και ότι είναι κάτι που θα εξεταστεί τις επόμενες μέρες.

«Θα μπορούσε να γίνει (άνοιγμα σχολείων τη Δευτέρα) αλλά αυτό θα το πούμε τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα σήμερα και αύριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Βατόπουλο υπάρχουν δύο «αντιμαχόμενες» απόψεις, με την πρώτη να εκτιμά ότι πρέπει να ανοίξει η Γ’ Λυκείου λόγων των πανελληνίων εξετάσεων, κάτι που δεν είναι πολύ καλό επιδημιολογικά και η δεύτερη που επιχειρηματολογεί υπέρ του ανοίγματος των δημοτικών, όπου οι μαθητές είναι πιο πειθαρχημένοι. Ο καθηγητής πρόσθεσε ότι τα τεστ στους μαθητές των Λυκείων, υπάρχει μια ασφάλεια.

Ερωτηθείς για τον ερχόμενο χειμώνα ο κ. Βατόπουλος αρχικά υπενθύμισε ότι «αυτές οι επιδημίες ιστορικά κρατάνε 2-3 χρόνια».

Τέλος, ο κ. Βατόπουλος είπε ότι είναι πιθανό να κάνουμε και του χρόνου εμβόλιο για τον κορονοϊό όπως κάνουμε και με τη γρίπη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS