ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Ασθενής ξυλοκόπησε άγρια γιατρό μέσα στο νοσοκομείο

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής (17/9) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το οποίο εφημέρευε, όταν γιατρός ξυλοκοπήθηκε άγρια όταν επιχείρηση να περιθάλψει ασθενή.

Όλα έγιναν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr αργά το απόγευμα στο νοσοκομείο έφτασε ένας άνδρας ο οποίος ζητούσε επιτακτικά να του χορηγηθούν φάρμακα, απειλώντας μάλιστα ότι θα αυτοκτονήσει. Γιατρός του νοσοκομείου προσπάθησε να τον περιθάλψει όμως η αντίδραση ήταν απρόσμενη.

Ο ασθενής στράφηκε εναντίον της, την χτύπησε και στη συνέχεια κινήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου. Με έναν πυροσβεστήρα που βρήκε έσπασε τζαμαρίες ενώ στράφηκε και πάλι εναντίον της γιατρού. Την πέταξε στο διάδρομο και την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές.

Στο νοσοκομείο έφτασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας όμως ο δράστης είχε ήδη αποχωρήσει. Η σύλληψή του δεν κατέστη εφικτή. Η διοίκηση του νοσοκομείου προχωρά σε μηνύσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μήνυση θα γίνει και από την παθούσα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS