Ηλιούπολη: Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα - Τη χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν, λένε οι συγγενείς της

Ηλιούπολη: Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα - Τη χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν, λένε οι συγγενείς της

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του προπονητή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Η τοπική κοινωνία «βράζει» με τους κατοίκους να δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους γι’ αυτή τη νέα υπόθεση φρίκης που συγκλονίζει τη χώρα μας.

Το στενό περιβάλλον της οικογένειας της πρώην συζύγου του προπονητή μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» για το δράση του κατηγορούμενου, ο οποίος χτυπούσε και την ίδια τη σύζυγό του και αυτός ήταν και ο λόγος του διαζυγίου.

«Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για την δράση του. Την χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν. Από το 2018 του είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 την χτύπησε για πρώτη φορά ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019. Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν όπου ο 44χρονος εισέβαλλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει. Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της», είπαν αρχικά.

«Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομίας. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή έσπασε όλο το σπίτι, ότι την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα τη θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό. Κανένας», πρόσθεσαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS