Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό της 11χρονης

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό της 11χρονης

«Ούτε με το πιστόλι στο κεφάλι βιαστής», είπε στους δημοσιογράφους ο 38χρονος αποχωρώντας από τα δικαστήρια
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρόνος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Ο 38χρόνος απολογείτο επί 4 ώρες ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας. Στην απολογία του σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι είχε σχέση με την ανήλικη αθλήτρια, επιβεβαιώνοντας περιστατικά που εκείνη έχει αναφέρει στην κατάθεσή της στις Αρχές. Ωστόσο, τοποθετεί χρονικά τα περιστατικά ένα χρόνο αργότερα, υποστηρίζοντας δε, ότι υπήρχε συναίνεση.

«Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ» φέρεται να είπε, ζητώντας να μπει στη φυλακή. «Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια» φέρεται να υποστήριξε αναφερόμενος στην ηλικία του κοριτσιού.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί, ότι έχουν σχηματιστεί δυο διαφορετικές δικογραφίες για τις καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης, που εστάλησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιντζογλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS