«Πόσες σφαίρες θέλεις στον καθένα;»: Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο για την σχεδιαζόμενη διπλή δολοφονία στο Ρέθυμνο

«Πόσες σφαίρες θέλεις στον καθένα;»: Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο για την σχεδιαζόμενη διπλή δολοφονία στο Ρέθυμνο

Σοκάρει η υπόθεση με το σχέδιο δολοφονίας δύο ανθρώπων στο Ρέθυμνο, μίας 39χρονης μητέρας δύο παιδιών και ενός Ισραηλινού επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το cretalive, ο 41χρονος σύζυγος της 39χρονης μαζί με τον κουμπάρο του και έναν φίλο τους, κατέστρωσαν σχέδιο δολοφονίας των δύο προσώπων. Ο Ισραηλινός συνεργαζόταν με το ζευγάρι και ετοιμαζόταν να επενδύσει σε πρότζεκτ τουριστικού χαρακτήρα, ενώ η 39χρονη φέρεται να διαπληκτιζόταν με τον σύζυγό της.

Για το σχέδιό τους φέρεται να είχαν «στρατολογήσει» έναν 24χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος εργαζόταν για το ζευγάρι με δέλεαρ 50.000 ευρώ τα οποία θα τον βοηθούσαν να φυγαδεύσει την οικογένειά του από Γάζα. Ο Παλαιστίνιος κατήγγειλε ότι απειλήθηκε, δε, με καλάσνικοφ και συναίνεσε.

Ρέθυμνο: Η συνομιλία που «καίει» τον σύζυγο

Ο 24χρονος, ο οποίος φοβόταν ότι θα έχει την ίδια μοίρα με τους στόχους του, γι’ αυτό και ενημέρωσε τον Ισραηλινό, αποκαλύπτοντας το σχέδιο δολοφονίας εναντίον του.

Σε συνομιλίες που κατέγραψε ο Παλαιστίνιος φαίνεται να αποκαλύπτεται όλη η υπόθεση-θρίλερ. Μεταξύ άλλων φέρεται να ακούγεται στην συνομιλία συζύγου-Παλαιστίνιου:

«Πόσες σφαίρες θέλεις στον καθένα; Έξι έχω βάλει μέσα» φέρεται να λέει ο Παλαιστίνιος

41χρονος: «δε με νοιάζει, κάνε ό,τι θες»
Παλαιστίνιος: «ποιος θέλει να είναι πρώτος;»
41χρονος: «Πρώτα ο Ισραηλινός»

Σήμερα, ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθούν η 39χρονη και ο Ισραηλινός. Οι τρεις κατηγορούμενοι θα απολογηθούν τη Δευτέρα και αναμένεται να αντικρούσουν τις καταγγελίες.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ