Οργή Χαρδαλιά: Καμία σχέση δεν έχουν εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας με το κορωνοπάρτι της Τσικνοπέμπτης

Οργή Χαρδαλιά: Καμία σχέση δεν έχουν εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας με το κορωνοπάρτι της Τσικνοπέμπτης

Viral στο twitter έγινε τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που υποστηρίζει ότι δήθεν έγινε γλέντι την Τσικνοπέμπτη στο στρατηγείο του Νίκου Χαρδαλιά στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής ΠροστασίαςΣύμφωνα με την περιγραφή το γλέντι είναι από την Τσικνοπέμπτη στο νέο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, και ο Νίκος Χαρδαλιάς διέψευσε οποιαδήποτε σχέση με το υφυπουργείο.

 

https://twitter.com/nhardalias/status/1368850416750956544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1368850416750956544%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fellada%2Fhardalia-kamia-shesi-den-ehoyn-ergazomenoi-tis-politikis-prostasias-me-koronoparti-tis

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά
Για άλλη μια φορά τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθόντας να εμπλέξουν τους εργαζομενους της σε πάρτυ την Τσικνοπέμπτη!!!
Η αλήθεια είναι μια! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ένας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικου κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας.
Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι στην Πολιτική Προστασία το καθημερινό στοίχημα μας, είναι ένα και μοναδικό και το υπηρετούμε με απόλυτη ευσυνειδησία . Δουλευουμε νυχθημερόν σε πολλά διαφορετικά πεδία διαχείρισης και αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων με μόνο γνώμονα την προστασία και στήριξη των Ελλήνων πολιτών που πλήττονται από πανδημίες, σεισμούς, πλημμύρες, ακραία φαινόμενα και προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.
Και όσες ανήθικες επιθέσεις και προβοκάτσιες και αν δεχόμαστε, από όσους ιδεοληπτικά εμμονικούς δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι επιτέλους η πατρίδα μας αποκτά και δημιουργεί ισχυρό Εθνικό Μηχανισμό Αντιμετώπισης Κινδύνων, να θυμούνται οτι δεν αποσυντονιζόμαστε και κυρίως δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον πατριωτικό και εθνικό μας σκοπό που αφορά στην ασφάλεια του Έλληνα πολίτη…

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS