Σάλος με αρνητή ιερέα στη Χαλκιδική: Θα σας το πω χύμα, τα εμβόλια είναι του διαβόλου

Σάλος με αρνητή ιερέα στη Χαλκιδική: Θα σας το πω χύμα, τα εμβόλια είναι του διαβόλου

Πολλές είναι οι αντιδράσεις για τον αρνητή ιερέα στη Χαλκιδική ο οποίος έκανε Ανάσταση την ώρα που γινόταν πάντα, αναφερόμενος και στα μέτρα για τον κορωνοϊό τονίζοντας πως εμβόλια, τεστ και μάσκες είναι «του διαβόλου εντολές».

Πρόκειται για έναν ιερέα στα Νέα Σίλατα Χαλκιδικής ο οποίος ανακοίνωσε το εξής: «Θα σας το πω έτσι χύμα. Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και έχει κάνει και τα τεστ, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία», με τους πιστούς που ήταν εκεί, να τον χειροκροτούν. Ωστόσο, εξήγησε αργότερα πως δεν είναι μια τακτική που θα εφαρμόσει.

«Αυτός είναι ο διάβολος»
Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής, Των Αγίων Παθών Του Κυρίου, έβγαλε λόγο. «Σκανδαλίζεστε; Είναι αυτός ο διάβολος... Όποιος δεν υπακούσει στις εντολές του, δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει, να πάει στην εκκλησία, να έχει περίθαλψη», ισχυρίζεται.

Στον λόγο του υπογράμμισε ότι ο Θεός κάνει το ακριβώς αντίθετο, καθώς σέβεται την ελευθερία του ανθρώπου και αφού είπε όλα όσα ήθελε ο ιερέας, τόνισε ότι η Ανάσταση θα γίνει κανονικά στις 00:00, με ό,τι προκύψει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS