Χαϊδάρι: Συνελήφθη ο ληστής του οδηγού ταξί που άφησε την τελευταία του πνοή
Φωτογραφία: xaidarisimera.gr

Χαϊδάρι: Συνελήφθη ο ληστής του οδηγού ταξί που άφησε την τελευταία του πνοή

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο άνδρας που το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου επιτέθηκε και λήστεψε οδηγό ταξί στην περιοχή του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημα έξι λεπτά πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα και αφού διένυσε απόσταση λίγων χιλιομέτρων ζήτησε από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα. Αφού του αφαίρεσε τα χρήματα και τα κλειδιά του οχήματος, τα πέταξε σε κοντινή απόσταση.

Το 50χρονο θύμα που σύμφωνα με τις πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας (άσθμα) βρέθηκε να κρατάει στα χέρια του μια αναπνευστική συσκευή.

Η «ταυτότητα» του άνδρα που συνελήφθη

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη μετά από μελέτη υλικού που συγκεντρώθηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι γνώριμος των Αρχών καθώς έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις με ληστείες.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Αγία βάρβαρα. Πρόκειται για σεσημασμένο ληστή, τοξικομανή και ομογενή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ