«Δεν άντεχα να βλέπω άλλον να οδηγεί το αμάξι μου και τη σκότωσα»: Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης

«Δεν άντεχα να βλέπω άλλον να οδηγεί το αμάξι μου και τη σκότωσα»: Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και την μαχαίρωσα». Αυτά ήταν τα λόγια του 50χρονου Αλβανού οικοδόμου στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά τη σύλληψή του, για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, από την πρώτη στιγμή, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης Ενκελέιντα, εμφανίστηκε κυνικός και ψύχραιμος.

Ο 50χρονος φέρεται να είχε εμμονή μαζί της και όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας, φέρεται να υποστήριξε πως: «Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της. Οδηγούσε το αυτοκίνητό μου, εγώ έκανα δύο δουλειές».

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ανέφεραν ότι «όλες οι γυναικοκτονίες έχουν το εξής κοινό χαρακτηριστικό. Οι δράστες έχουν ακριβώς την ίδια αντίδραση. Λένε για άλλους άνδρες. Έχουν εμμονές».

Το δάνειο για το σπίτι και το καρτέρι

Στην προσπάθεια της η 40χρονη να γλιτώσει από τον κακοποιητή της, είχε πάρει δάνειο με το οποίο αγόρασε το σπίτι που έμενε με τον 14χρονο γιο της και την 21 ετών κόρη της, μόλις λίγα μέτρα από το σημείο που της είχε στήσει καρτέρι θανάτου ο 50χρονος, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Μενιδίου.

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός πως κατά την σύλληψή του και ενώ ομολόγησε όλα όσα έκανε, δεν ανέφερε πουθενά τα παιδιά του και όπως σημείωναν αστυνομικές πηγές, «ήταν σα να μην υπήρχαν γι' αυτόν».

Ο εφιάλτης που ζούσε η Ενκελέιντα

Η ζωή της Ενκελέιντα, τουλάχιστον εδώ και 11χρονια από το 2013, όταν και προχώρησε στην πρώτη από τις τρεις μηνύσεις που υπέβαλε σε βάρος του, είχε μετατραπεί σε κανονικό εφιάλτη.

Το μένος του 50χρονου, επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως από τις 10 και πλέον μαχαιριές που της κατάφερε, στην τελευταία σφήνωσε το κουζινομάχαιρο, με αποτέλεσμα να το αφήσει καρφωμένο πάνω της!

Από εκεί, όπως φέρεται να υποστήριξε, έφυγε με τα πόδια και πήγε σε ένα ξενοδοχείο για μερικές ώρες και εν συνέχεια στην οικοδομή όπου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Αν και είχε καταναλώσει μπίρες και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, είχε αντίληψη και μπορούσε να επικοινωνήσει.

Ήθελε να χρησιμοποιήσει το Panic Button

Μετά την τελευταία μήνυση της 40χρονης, στις 7/5, έγινε ένας αγώνας έτσι ώστε να μεταφερόταν σε δομή προκειμένου να φιλοξενηθεί, κάτι το οποίο δεν ήθελαν τα παιδιά της -τα οποία έβαζε πάνω από όλα- αλλά και για να εγκαταστήσει και να  χρησιμοποιήσει την εφαρμογή panic button.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης , όταν ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος μετά την αναβολή που πήρε για την τελευταία επίθεση προκειμένου να δικαστεί σήμερα 17/5, ο Διοικητής του Τμήματος που είχε υποβάλλει την μήνυση της, επικοινώνησε μαζί της σε μια προσπάθεια να την μεταπείσει και να προστατευτεί.

Έτσι φέρεται να την κάλεσε, να την ενημέρωσε ότι πλέον ήταν ελεύθερος, της ξαναείπε για δομή, ενώ την ρώτησε αν θυμόταν και πως λειτουργούσε το Panic button, τονίζοντάς της πως αν τον έβλεπε μπροστά της να πατούσε αμέσως το κουμπί έτσι ώστε να τον συλλαμβάνανε αμέσως.

Στον εισαγγελέα σήμερα ο γυναικοκτόνος

Σήμερα αναμένεται ο 50χρονος να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να του ασκήσει δίωξη, ενώ στη δικογραφία επρόκειτο να γίνει μνεία και για το γεγονός ότι σήμερα θα ήταν και το δικαστήριο που είχε αναβληθεί.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ