Γλυκά Νερά: Τι εξομολογήθηκε ο συζυγοκτόνος στον ιερέα με το βιτριόλι

Γλυκά Νερά: Τι εξομολογήθηκε ο συζυγοκτόνος στον ιερέα με το βιτριόλι

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και ο κύκλων των ερευνών για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της Καρολάιν από τον πιλότο σύζυγό της.

Τις επόμενες μέρες θα φτάσουν στα χέρια του ανακριτή όλα τα στοιχεία που θα φωτίσουν το κίνητρο πίσω από το έγκλημα.

«Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου, είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον κ. ανακριτή», ανέφερε στην εφημερίδα On Time ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Εκτός από το κίνητρο, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου και από τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας θα δείξουν κατά πόσο το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Ξεχωριστή σχέση στις φυλακές με τον ιερέα που έριξε βιτριόλι
Την ίδια ώρα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση στις φυλακές με τον ιερέα που έριξε βιτριόλι στους μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη, πριν μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ιερέας με το βιτριόλι εξομολόγησε τον πιλότο μέσα στη φυλακή, ωστόσο ο δικηγόρος του 32χρονου συζυγοκτόνου μιλά για εκμυστήρευση και όχι για εξομολόγηση.

«Αυτό που λέγεται για την εξομολόγηση, δεν είναι εξομολόγηση. Εκμυστήρευση κάποιων πραγμάτων, που εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω. Εξομολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι δεν φοράει τα άμφια, δεν έχει την Αγία Γραφή, που όλοι οι ιερείς έχουν για να μπορούν να εξομολογήσουν. Ούτε τον γνώριζε από πριν ούτε έχει ιδιαίτερες σχέσεις» ανέφερε ο δικηγόρος του αρχιμανδρίτη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Πώς περνάει ο συζυγοκτόνος τον χρόνο του στη φυλακή
Ο 32χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και αυτό που έκανε από την πρώτη στιγμή εντύπωση στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ήταν η ψυχραιμία του, το άδειο βλέμμα του, η ψυχρότητα με την οποία αντιμετώπιζε την κατάστασή του.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που τον βλέπουν καθημερινά διαπιστώνουν ότι έχουν να κάνουν με έναν ψυχρό άνθρωπο που απλά περιμένει να περάσει ο χρόνος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και χιούμορ προσπαθεί να κάνει και όταν τον ρώτησαν τι δουλειά θα ήθελε για να απασχολείται, δεν δίστασε να πει «μήπως υπάρχει θέση πιλότου;».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται στις φυλακές ως καθαριστής, προαυλίζεται με τους υπόλοιπους φυλακισμένους της ΣΤ’ πτέρυγας και τις περισσότερες ώρες τις περνά στο κελί, διαβάζοντας ή παρακολουθώντας τηλεόραση.

Δεν έχει ζητήσει τίποτε το ιδιαίτερο από τη φυλακή, δεν δείχνει ανήσυχος για την τύχη του ή αγχωμένος ως «πρωτάρης» πίσω από τα κάγκελα.

Πάει συχνά στο καρτοτηλέφωνο και τηλεφωνεί στους συγγενείς του, κυρίως στον αδελφό του, ενώ περνάει την εικόνα του «φιλόζωου», δείχνοντας ευαισθησία για τα γατάκια της φυλακής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS