Γλυκά Νερά: Ήρθε στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο της Καρολάιν που βρέθηκε στο κινητό του Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Ήρθε στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο της Καρολάιν που βρέθηκε στο κινητό του Αναγνωστόπουλου

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης νεαρής μητέρας Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο οποίο η 20χρονη κοπέλα φαίνεται να ζούσε κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Το υλικό βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της νεαρής συζύγου και μητέρας του μωρού τους.

Στο βίντεο ντοκουμέντο η Καρολάιν είναι χαμογελαστή στην εξοχή παρέα με τον σκύλο, μάλλον εκείνον που βρέθηκε σκοτωμένος στην είσοδο της μεζονέτας των Γλυκών Νερών, εκείνη την μαύρη μέρα.

Σε άλλο σημείο του βίντεο η νεαρή μητέρα ρίχνει πασιέντζα καθισμένη στο πάτωμα, εντελώς ανυποψίαστη για το τραγικό τέλος που της επιφύλασσε η μοίρα, να χάσει τη ζωή της ως θύμα άγριας δολοφονίας δίπλα στο μωράκι της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ