Γλυκά Νερά: Δεχόταν απειλές η σύμβουλος της Καρολάιν - «Θα σε σκοτώσω αν δεν πεις αυτά που πρέπει»

Γλυκά Νερά: Δεχόταν απειλές η σύμβουλος της Καρολάιν - «Θα σε σκοτώσω αν δεν πεις αυτά που πρέπει»

Απειλές κατά της ζωής της δεχόταν η «ψυχολόγος» Ελένη Μυλωνοπούλου, σχετικά με το τι θα καταθέσει στην αστυνομία για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Τα απειλητικά τηλεφωνήματα γίνονταν ή από τον ίδιο τον Μπάμπη ή από συνεργό του. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, επιβεβαιώνει πως ήταν σε συνεννόηση με την αστυνομία εξαρχής για όσα υποστήριζε δημόσια, γεγονός που προφανώς δείχνει πως οι Αρχές από πολύ νωρίς είχαν βάλει «στο κάδρο» τον 32χρονο πιλότο.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας περιέγραψε στις Αρχές, σε νεότερη κατάθεσή της, τον τρόπο με τον οποίο η αστυνομία είχε θέσει ως ύποπτο τον 32χρονο πιλότο, που τελικά μετά από 40 μέρες ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Η μάρτυρας, μάλιστα, για πρώτη φορά περιγράφει γεγονότα που την έκαναν να πιστέψει πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση, όπως την πλήρως αντιφατική περιγραφή των δύο για τη σχέση τους. Μάλιστα, υπογραμμίζει πως από την πρώτη συνεδρία η Καρολάιν, το 2020, ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο πιλότος με το παιδί τους και της είπε ότι ουσιαστικά ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

«Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σ’ αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια από κάποιον, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμα κι αν έβγαινε με κάποια φίλη της μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις γίνονται με συγκεκριμένο ταξιτζή, φίλο του Χαράλαμπου, και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος».

Η 20χρονη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και όση διάρκεια της μιλούσε, ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές και αν ακούγονταν έξω, όπου καθόταν ο πιλότος με το παιδί, ενώ είχε εκπεφρασμένη βούληση να φύγει από το σπίτι. Επίσης, φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαινόταν το άτομο. Παράλληλα, αναφέρει πως αμέσως μετά την πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία, στις 13 Μαΐου, δέχτηκε τηλεφώνημα από κοινό γνωστό της με τον πιλότο, που τη ρώτησε αν την είχαν καλέσει οι Αρχές. Εκείνη κατόπιν συνεννόησης με την αστυνομία απάντησε ότι δεν την είχαν καλέσει και αναρωτήθηκε προσποιητά για ποιο λόγο να την καλέσουν. Τότε εκείνος φέρεται να της είπε ότι ο πιλότος έχει δώσει τα στοιχεία όλων στην αστυνομία και θα τους καλούσαν. Φέρεται επίσης να της είπε πως είναι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να τον υπερασπιστεί. Όταν έγινε γνωστό το όνομά της από τα ΜΜΕ, της τηλεφώνησε ο ίδιος ο πιλότος για να τη ρωτήσει αν την κάλεσε η αστυνομία και φέρεται να της είπε πως οι αστυνομικοί είναι καλά παιδιά.

Σύμφωνα όμως με αυτά που φέρεται να περιγράφει στις 22-23 Μαΐου, άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από απόρρητα νούμερα και ένας άντρας της έλεγε: «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει». Επίσης απειλή φέρεται να δέχτηκε και συνεργάτης από το γραφείο της. Μετά την κηδεία της Καρολάιν και πριν από το μνημόσυνο, ο πιλότος επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να κάνουν μία συνεδρία προκειμένου να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη του.

Στην συνεδρία, φέρεται να αναφέρει, πως της έκανε εντύπωση ότι ο πιλότος δεν την κοιτούσε απευθείας στα μάτια, όπως την κοιτούσε στο παρελθόν, αλλά είχε το βλέμμα του χαμηλωμένο και ακόμη ότι δεν αναφερόταν στην Καρολάιν με το όνομά της. Φέρεται, δε, να κάνει λόγο για προσποιητή συγκίνησή του.

«Η Καρολάιν ήταν μια χαρά μέχρι αργά το βράδυ»
Νέα κατάθεση έδωσε στον ανακριτή η γειτόνισσα της Καρολάιν, η οποία συνομίλησε με την 20χρονη λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Η γειτόνισσα ισχυρίστηκε πως η 20χρονη μητέρα δεν έδειχνε να έχει τσακωθεί με τον άντρα της, όπως εκείνος ισχυρίστηκε.

Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο Viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα. Η νεαρή γυναίκα φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα. «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία και στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα. «Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών, και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε. Η κατάθεση της γειτόνισσας της Καρολάιν έρχεται σε αντίθεση με τα όσα έχει ισχυριστεί ο δολοφόνος για το μεγάλο καβγά που προηγήθηκε, αφού, σύμφωνα με όσα ανέφερε η γειτόνισσα, η Καρολάιν δεν φαινόταν να είχε καβγαδίσει με τον άντρα της και φαινόταν μια χαρά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS