Γερμανία: «Έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι από 10 άτομα» – Συγκλονίζει ο πατέρας του Φίλιππου Τσάνη

Γερμανία: «Έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι από 10 άτομα» – Συγκλονίζει ο πατέρας του Φίλιππου Τσάνη

Συντετριμμένος εμφανίζεται σε δηλώσεις του, ο πατέρας του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ομάδα ατόμων στη Γερμανία.

Ο Φίλιππος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από μία ομάδα δέκα ανδρών σε πάρκο της Γερμανίας, ενώ προχωρούσε με τον φίλο του, ύστερα από την τελετή αποφοίτησης του.

Ο πατέρας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι, «εκείνη την ώρα πέρασε μία ομάδα, 10 άτομα τους είδανε και αμέσως χωρίς λόγο άρχισαν να τους δέρνουν. Ο γιος μου τους είπε παιδιά σταματήστε φύγετε, αφήστε μας στην ησυχία μας. Τον πλακώσανε στο ξύλο, εκείνη την ώρα και από τα 10 άτομα έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι».

«Δεν μας έδωσαν ούτε 1% να ζήσει»

«Τον πήγαν απευθείας στο νοσοκομείο και εκεί κατάλαβαν ότι το κεφάλι είχε πολλά τραύματα (του έκαναν μαγνητική). Εκεί είδαν ότι έχει γεμίσει υγρά και αίμα το κεφάλι του, ήταν τόσο δυνατή η πίεση που δεν έδωσαν ούτε 1% να ζήσει. Τον κρατούσαν ζωντανό μέχρι την Δευτέρα με σωληνάκια», συμπλήρωσε ο πατέρας.

filippos tsanis

Σεσημασμένος ο δράστης

Ο άνθρωπος που προκάλεσε τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον άτυχο Φίλιππο δεν άργησε να πέσει στα χέρια των γερμανικών Αρχών.

Πρόκειται για έναν 18χρονο σεσημασμένο με καταγωγή από την Συρία, με γερμανικά μέσα να αναφέρουν πως η οικογένειά του φαίνεται να εμπλέκεται με τον ISIS.

«Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό»

Συγγενής του ομογενή που έμενε στο Μίντεν και μίλησε στον Alpha νωρίτερα, είπε ότι, «τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός».

Επίσης, ο ίδιος υποστήριξε πως «το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό».

Το ίδιο Μέσο, μεταξύ άλλων, πρόβαλε μια συγκλονιστική φωτογραφία του νεαρού από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ