Ασπρόπυργος: Μεγάλες καταστροφές από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο πλαστικών

Ασπρόπυργος: Μεγάλες καταστροφές από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο πλαστικών

Ιδιαίτερα καταστροφική ήταν η φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε προαύλιο εργοστασίου κατασκευής πλαστικών στον Ασπρόπυργο, επί της οδού Αγίας Σοφίας.

Η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 21.30 το βράδυ για άγνωστους ακόμη λόγους και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στον προαύλιο χώρο της εταιρείας.

Ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς ήταν αρκετά μεγάλος, τόσο λόγω των πλαστικών που καίγονταν, όσο και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, καθώς έπνεαν ισχυροί άνεμοι, που δυσκόλευαν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

aspropurgos fwtia 1

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην περιοχή

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε ευτυχώς στο εσωτερικό του κτιρίου, ενώ οι δυνάμεις ενισχύθηκαν κι άλλο μετά τις 11 το βράδυ, προκειμένου να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς.

aspropurgos fwtia 2

Παράλληλα, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα αποπνικτική και στις 23:00 το βράδυ, στάλθηκε μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους του Ασπροπύργου, καθώς και σε όσους βρίσκονταν σε ακτίνα 4 χιλιομέτρων, καλώντας τους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους λόγω της έκλυσης επικίνδυνων καπνών.

Πλέον η φωτιά έχει σβήσει, ενώ στο σημείο παραμένουν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα και υδροφόρες ΟΤΑ, προκειμένου να μηδενίσουν κάθε ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια αναζωπύρωση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ