Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο -Ισχυρές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο -Ισχυρές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξεκίνησε το Σάββατο σε δασική έκταση στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά από το απόγευμα του Σαββάτου είχε κατεύθυνση προς ένα λατομείο στην περιοχή, αλλά υπήρχαν πολλές εστίες σε δύσβατα σημεία και χαράδρες που δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο όλο το βράδυ

Πλέον όμως, η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη και στο σημείο επιχειρούν από το πρωί της Κυριακής και εναέρια μέσα, με στόχο να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά.

Από νωρίς χθες, πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού από αέρος 4 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα (το ένα συντονιστικό). Από εδάφους επιχειρούσαν όλο το ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Συνδρομή παρείχαν, εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας, δασοφύλακες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υδροφόρες της Περιφέρειας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί μηχανήματα έργου για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών.

Υπό έλεγχο μια άλλη φωτιά στον Ασπρόπυργο σε χώρο με υλικά ανακύκλωσης

Εν τω μεταξύ υπό έλεγχο τέθηκε μια ακόμα πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί το απόγευμα σε χώρο με υλικά ανακύκλωσης, αλλά παραμένουν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της.

Δείτε βίντεο από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ