Εύβοια: Δύο παιδιά έπεσαν στο κενό από μπαλκόνια σπιτιών - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Εύβοια: Δύο παιδιά έπεσαν στο κενό από μπαλκόνια σπιτιών - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Άγιο είχαν δύο ανήλικα παιδιά στην Εύβοια, τα οποία βρέθηκαν στο κενό από μπαλκόνια σπιτιών.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05) γύρω στις 15:00, στο Γυμνό Ευβοίας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ένας 16χρονος μαθητής έχασε την ισορροπία του, ενώ βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του σε 2ο όροφο πολυκατοικίας, και έπεσε στο κενό.

Ο 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο ΓΝ Χαλκίδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Τις έρευνες για τις συνθήκες του ατυχήματος συνεχίζει το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας,

Το δεύτερο ατύχημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr σημειώθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας, γύρω στις 23:00 στην περιοχή του Αφρατίου Χαλκίδας στην Εύβοια, όταν ένας 13χρονος, έπεσε από μπαλκόνι ανεγειρόμενης οικοδομής.

Οι πληροφορίες θέλουν να μην χτύπησε σοβαρά, παρόλ' αυτά διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι γιατροί προχώρησαν σε μια σειρά από εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να είναι καθησυχαστικά. Στο πλευρό των δύο μαθητών, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς τους, που ήδη έχουν καταθέσει όλα όσα γνωρίζουν στις Αρχές.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ